Depre noi

MTB Muntenia

Cine suntem?

Suntem o echipă sudată în soare, vânt, ploaie și zăpadă, de-a lungul anotimpurilor și anilor, alături de oameni minunați, veniți în România din toate colțurile lumii.

Concepem, pregătim și ghidăm singuri turele noastre. Suntem o companie serioasă și, în același timp, plăcută.

 

Pe unde biciclim?

Vechi cărări de drumeție pline rădăcini, pietre și alte obstacole naturale, poteci „secrete” ale localnicilor, drumuri de căruță sau de acces la stâne: terenul de joacă perfect pentru pedalat la munte.

Avem în meniu trasee pentru toate gusturile și posibilitățile, de la cărări bânde pentru nivel mediu la poteci aprige pentru inițiați.

Bucegii, Piatra Craiului, Postăvaru, Ciucaș, Grohotișului, Baiului sunt doar șase din masivele prin care ne facem veacul. Plus minunata Țară a Branului. Toate sunt în ograda noastră, la o aruncătură de băț de Brașov.

Le cunoaștem potecile, cărările, secretele. Știm când și pe unde merită mers cu bicicleta.

 

Tratăm muntele cu respect și responsabilitate. Pe munte suntem la joacă dar nu ne jucăm cu riscuri inutile. Suntem conștienți că potecile sunt ale tuturor și ne bucurăm de ele fără să stricăm plăcerea altora. Suntem mountain bikeri, ghizi montani atestați, dar înainte de orice suntem oameni de munte.

Reclame