Depre noi

MTB Muntenia


Suntem o mana de prieteni din judetul Prahova si nu numai, care de-a lungul anilor am pedalat si alergat prin soare, vânt, ploaie, noroi și zăpadă, alături de oameni minunați, fie intr-un maraton MTB, o competitie de orientare pe MTB ori alergare… sau  pur si simplu am pedalat catre ce vedeam in departare.

Singuri ne concepem si pregatim traseele ce urmeaza a fi parcurse spre descoperirea lor. Suntem o companie serioasă și, în același timp, spunem noi ca si  plăcută.

Pe unde biciclim?

Pe vechi cărări de munte pline de rădăcini, pietre și alte obstacole naturale, pe potecile  localnicilor, drumuri forestiere sau de căruță… terenul  perfect pentru iubitorii de MTB.

Intr-al nostru meniu, se gasesc trasee pentru toate gusturile și posibilitățile, de la cărări blânde pentru nivel mediu la poteci aprige pentru cei inițiați.

Obisnuim sa ne lasam crampoanele anvelopelor prin Bucegii, Piatra Craiului, Postăvaru, Ciucaș, Baiului, M-tii Grohotișului si pe dealurile Prahovene ce ascund catune izolate sau chiar sate abandonate.

Tratăm muntele cu respect și responsabilitate. Pe munte suntem la joacă dar nu ne jucăm cu riscuri inutile. Suntem conștienți că potecile sunt ale tuturor și ne bucurăm de ele fără să stricăm plăcerea altora. Suntem mountain bikeri, drumeti, oameni care merg pe munte si cateodata la munte, dar înainte de orice suntem oameni.