Trofeul Valea Prahovei

REZULTATE + FOTO

ORGANIZATOR: Clubul Sportiv de Orientare Valea Prahovei.

DATA CONCURSULUI: Duminica 28 Mai 2017.

CENTRUL DE CONCURS: Padurea Dumbrava, comuna Vladeni, judetul Dambovita. Din soseaua Ploiesti –Targoviste (DN2), la 21 km. Vest de Ploiesti, din centrul comunei Darmanesti, se urmeaza spre Sud drumul comunal Darmanesti-Vladeni. La 2 km. din centrul com. Darmanesti, drumul intra in padurea Dumbrava, de pe raza com. Vladeni. Imediat dupa intrarea soselei asfaltate in padurea Dumbrava, se afla centrul de concurs (plecare + sosire). Vezi harta cu caile de acces.

TIPUL DE CONCURS: orientare in alergare, individual de zi, short long distance.

ZONA SI HARTA DE CONCURS, ambele absolut noi, in premiera la orientare. Padure de foioase, alergabila desfasurata pe interfluviul dintre Provita si Cricov, cu o hidrografie specifica. Harta denumita Dumbrava-Vladeni, ridicata de Dr. Nicolae Stroescu, in perioada 2016-2017, scara 1:7.500, echidistanta 5 m.

CATEGORII DE SPORTIVI PARTICIPANTI: MF12, MF14, MF16, MF18, MF21, MF35, MF40, MF45, MF50,

MF55, MF60, MF65, MF70, M75, M80, M85, Open Tehnic Masculin, Open Tehnic Femenin, Open. Toti sportivii participa pe propria raspundere, iar copiii de 12, 14, 16 ani pe raspunderea parintilor si antrenori.

INSCRIERI LA CONCURS: ferme, pe adresa de email nicolaestroescu@gmail.com sau completand formularul de inscriere din josul paginii pana pe data de Miercuri 24 Mai 2017. Urmariti deasemenea si website-ul http://www.prahovaorientare.com

TAXA DE PARTICIPARE: 15 lei de sportiv, se achita la validare la centrul de concurs. Inchiriere SIcard 5 lei.

PROGRAMUL CONCURSULUI: Duminica 28 Mai 2017, orele 9,30-10,30 validarea inscrierilor la centrul de concurs; orele 10,30 – 11,00 start in concurs; ora 13,00 festivitate de premiere.

Primii 6 clasati la fiecare categorie, vor primi cupe, plachete, fanioane si diplome. Nu se comaseaza categoriile de concurs, indiferent de numarul de sportivi inscrisi la fiecare categorie.

Cale de acces Vladeni

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s