Cupa Prahova, ed. 51

ORGANIZATOR: Clubul Sportiv de Orientare Valea Prahovei.

DATA CONCURSULUI: Duminica 23 Aprile 2017.

CENTRUL DE CONCURS: Comuna Paulesti, judetul Prahova. Aici se poate ajunge din Ploiesti, pe soseaua Ploiesti – Plopeni – Slanic (la 8 km.Vest de Ploiesti), sau din DN1, legatura directa spre Nord, prin Padurea Paulesti. Din centrul comunei Paulesti, de langa stadionul de fotbal, pleaca spre Nord strada Bisericii, care dupa 1 km. coteste spre est (pe langa cimitirul comunal) si apoi se urmeaza prima bifurcatie la stanga(spre Nord), care ne duce direct spre Nord, pana la rezervoarele din varful Dealului Paulesti, unde se afla centrul de concurs. Urmariti Hartile atasate la invitatie, pentru a junge la centrul de concurs (traseul pentru auto nu este marcat).

TIPUL DE CONCURS: Orientare in alergare, individual de zi, short long distance.

CATEGORII DE CONCURENTI: MF12, MF14, MF16, MF18, MF20, MF21, MF35, MF40, MF45, MF50, MF55, MF60, MF65, MF70, MF75, MF80,M85, OPEN TEHNIC SI OPEN. Toti sportivii participa pe propia raspundere, iar copii de 12, 14, 16 ani pe raspunderea parintilor sau antrenori.

HARTA DE CONCURS: noua, foarte tehnica, PAULESTI NORD – COCOSESTI, ridicata 2016-2017, scara 1:7.500 , echidistanta 5 metri.

INSCRIERI LA CONCURS: pana pe data de Miercuri 19 Aprilie 2017, pe adresa de email nicolaestroescu@gmail.com sau completand formularul de inscriere de mai jos.

TAXA DE PARTICIPARE: 15 lei de sportiv, se achita la validare, la centrul de concurs. Pentru inchiriere SIcard, 5 lei de sportiv.

PROGRAMUL CONCURSULUI: Duminica 23.04.2017, orele 9,00 – 10, 30 validarea inscrierilor la centrul de concurs; ora 10,30 start in concurs;

Ora 13,00 premiere; primii 6 clasati la fiecare categorie vor primi diplome, medalii, fanioane. Spre deosebire de alte competitii, nu se comaseaza categoriile de sportivi, indiferent de numarul de concurenti inscrisi la fiecare categorie.

cale de acces paulesti rezervoare.

Formular de Inscriere

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s